Coincidență nefericită în timpul vizitei lui Trump în Marea Britanie: ce se va întâmpla cu metroul londonez

Publicat: 27 06. 2018, 09:37
Actualizat: 27 03. 2019, 17:01

Sindicatul național al angajaților din domeniul feroviar a anunțat o grevă de avertisment față de condițiile de lucru. Greva se va desfășura în perioada 11-13 iulie.

Membrii platformei sindicale își vor exercita dreptul de grevă de la data de 11 iulie, ora 21:00 ora locală, până la data de 14 iulie, ora 01:00, pe linia care leagă centrul Londrei de Aeroportul Heathrow.

Secretarul general al organizației, Mick Cash, a asigurat că „toate eforturile reprezentanților RMT de a negocia un acord au fost obstrucționate de companie”.

,,Acum este de datoria șefilor metroului londonez să-și asculte membrii (…) și să înceapă să se angajeze într-un mod care ne permită să facem progres real”, a adăugat el.

Donald Trump va sosi în Marea Britanie pe 13 iulie pentru o vizită oficială în care se va întâlni cu regina Elisabeta a II-a și cu premierul Theresa May.

Mii de persoane intenționează să protesteze față de vizita președintelui SUA în Marea Britanie. Donald Trump va veni împreună cu soția sa, Melania, în vizita de lucru care va include și o întrevedere cu regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii.

Theresa May i-a solicitat președintelui SUA, Donald Trump, să evite protestatarii din centrul Londrei în timpul vizitei pe care liderul american o va efectua în Marea Britanie. Premierul britanic a propus ca întrevederea cu acesta să fie găzduită de reședința ei de la țară.

Donald Trump va sosi în Marea Britanie pe 13 iulie.