COLECTIVUL FANTEZIA la ROMÂNII AU TALENT, sezonul 3, semifinala 4

Publicat: 27 04. 2013, 00:33
Actualizat: 30 07. 2014, 15:10

COLECTIVUL FANTEZIA, trupa de toboșari din Republica Moldova de la ROMÂNII AU TALENT, a prezentat în SEMIFINALA 4 de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, un număr spectaculos, cu tobe fosforescente, breakdance și jocuri de lumini și efecte pirotehnice. La un moment dat, concurenții între 18 și 38 de ani din Chișinău au dansat step și au lovit cu bețele în scenă, efectul sonor fiind unul deosebit.

COLECTIVUL FANTEZIA de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, a fost evaluat de Mihai Petre, care a declarat: „Mie mi s-a părut foarte scurt momentul vostru, dar știți de ce? Fiindcă a fost foarte intens, a fost un spectacol veritabil, nu am stat să mă plictisesc. Sunteți viu colorați, vă felicit”.

Despre COLECTIVUL FANTEZIA de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, Andra a declarat : „Dacă voi aveți un spectacol, eu vin, plătesc bilet să vă văd. Bravo, vouă, dragilor, pentru ce realizați”.

Comentând numărul prestat de COLECTIVUL FANTEZIA la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4, Andi Moisescu a spus: „Eu în continuare caut o explicație, ce se întâmplă în zonă la voi, bate soarele mai bine? Aveți voi ceva special”.

În urma prestației de la ROMÂNII AU TALENT SEMIFINALA 4COLECTIVUL FANTEZIA nu s-a calificat în FINALA ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, din 10 mai.

Premiul cel mare la ROMÂNII AU TALENT, în valoare de 120.000 de euro, este acordat de Cosmote.

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4 LIVE