Coloană de mașini pe DN 1, între Azuga și Bușteni

Publicat: 15 02. 2012, 11:57
Actualizat: 22 05. 2012, 16:58
Circulația rutieră se desfășura cu dificultate, duminică, după-amiază, pe Drumul Național 1, între stațiunile Azuga și Bușteni, pe sensul de mers Brașov - București, coloana de mașini întinzându-se pe aproape trei kilometri, iar viteza de rulare fiind de cel mult 20 de kilometri pe oră.

Circulația rutieră se desfășura cu dificultate, duminică, după-amiază, pe Drumul Național 1, între stațiunile Azuga și Bușteni, pe sensul de mers Brașov – București, coloana de mașini întinzându-se pe aproape trei kilometri, iar viteza de rulare fiind de cel mult 20 de kilometri pe oră.

În zona menționată, autovehiculele care se îndreaptă dinspre munte către Ploiești și București circulă bară la bară, iar viteza de rulare este de 15 – 20 de kilometri pe oră, însă nu se înregistrează blocaje în trafic. Traficul pe sensul de mers Brașov – București se fluidizează aproape de intrarea în stațiunea Sinaia, acolo unde unii șoferi aleg ca variantă șoseaua de centură a orașului.

Pe sensul de urcare spre munte circulația rutieră se desfășoară fără probleme. Condițiile de drum sunt bune, nu este ceață, vizibilitatea este de asemenea foarte bună și doar pe alocuri carosabilul este umed, dar nu este acoperit în nicio zonă cu zăpada, au precizat polițiștii care monitorizează traficul.