Consilierii de la București n-au mai ajuns să dezbată proiectul privind sistemul integrat de energie termică

Publicat: 24 04. 2013, 16:32
Actualizat: 06 11. 2014, 13:15

Consilierii generali de la București trebuiau să dezbată miercuri șase proiecte privind Capitala, însă din lipsă de cvorum ședința a fost amânată.
Unul dintre aceste proiecte se referă la sistemul integrat de alimentare centralizată cu energie termică. Prin acest proiect RADET-ul se va transforma în SACET – un sistem integrat  de producere, transport, distribuție și furnizare a energiei termice.

Potrivit primăriei, sistemul integrat este prevăzut în Memorandumul cu tema „Realizarea serviciilor publice de alimentare cu energie termică prin sistem de alimentare centralizată cu energie termică integrat (SACET) în Municipiul București și Municipiul Constanța”, aprobat de Guvern pe 27 martie.

Pe ordinea de zi se mai află proiectul privind un contract de consultanță cu International Finance Corporation , care să ajute Primăria Capitalei să găsească un investitor pentru sistemul integrat de furnizare a energiei termice.

Consilierii vor mai dezbate un proiect privind construirea unei rampe de gunoi la Cimitirul Străulescu și alte două proiecte privind administrația cimiterelor „Iancu Nou” și „Sfânta Vineri”