Contrabandistul de țigări care va intra în istoria vămilor din România. Nimeni n-a încercat niciodată să facă ce a făcut el

Publicat: 05 04. 2015, 13:28

Un tânăr de 29 de ani din Rădăuți va intra în istoria Vămii Siret, după ce a reușit performanța de a fi prins de polițiștii de frontieră cu țigări de contrabandă ascunse în același loc de două ori, în doar 48 de ore.

Vasile D., din municipiul Rădăuți, a fost prins marți, în timp ce încerca să intre în țară cu 630 de pachete de țigări de proveniență ucraineană, ascunse în semiaripile din față, în bord, în schimbătorul de viteze, în spatele triplelor și în roata de rezervă. Atunci, a scăpat cu țigările confiscate și o amendă de 6.000 de lei.

Două zile mai târziu, Vasile D. s-a prezentat din nou în Vama Siret, pe sensul de intrare în țară. La un control amănunțit, polițiștii de frontieră au găsit alte 638 de pachete de țigări de proveniență ucraineană, ascunse în exact aceleași locuri ca data trecută. De data aceasta, pe lângă amendă, tânărului i-au fost confiscate mașina și țigările și i s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de contrabandă.