CONTRE LOCALE. Un cioban îl amenință pe primarul comunei Prundu că își va aduce oile în curtea Primăriei: „Cred că scoate arma și mă și împușcă” – VIDEO

Publicat: 20 03. 2020, 20:35

This browser does not support the video element.

De ani de zile, Gheorghe Petcu depune cereri la Primăria din Prundu pentru închirierea unei porțiuni de izlaz. Și tot de atâta timp, omului i se refuză acest drept, deși are o sută de oi, pe care acum le duce la păscut undeva, pe lângă pădurea Puieni.

Mai mult, același Gheorghe Petcu îl acuză pe primarul comunei, de faptul că încă din 2005, în baza unui contract de închiriere cu primăria din Gostinari, acesta ar lucra, fără niciun drept, terenul pe care Gherghe Petcu l-a moștenit de la bunica lui.

Prezent la una dintre ședințele recente de consiliu, Gheorghe Petcu și-a strigat nemulțumirea în fața clădirii Primăriei, asta pentru că nimeni nu l-a ascultat, deși la punctul „Diverse” de pe ordinea de zi a încercat, zadarnic, să le ceară consilierilor să îi fie respectate drepturile.

Gheorghe Petcu a mai avut unele „contre” cu primarul comunei, acesta din urmă fiind acuzat că, în urmă cu aproximativ doi ani, i-ar fi împușcat, pe un teren, cățeaua care îi păzea turma și că l-ar fi amenințat pe ciobanul care avea grijă de cele o sută de oi.

După ședința în care nu a fost ascultat, Gheorghe Petcu a încercat să vorbească în particular cu primarul, dar acesta l-a tratat cu indiferență. Chiar și la insistențele unuia dintre consilierii locali ai comunei, Cristică Preoteasa, primarul comunei a rămas consecvent în atitudine.