Copiii lui Michael Jackson, implicați într-un accident de circulație minor

Publicat: 16 02. 2012, 08:54
Actualizat: 24 02. 2012, 21:18
Cei trei copii ai regretatului Michael Jackson au fost implicați într-un accident de circulație minor, provocat de un paparazzo care îi urmărea, miercuri, în Los Angeles, informează tmz.com.

Cei trei copii ai regretatului MichaelJackson au fost implicați într-un accident decirculație minor, provocat de un paparazzo care îiurmărea, miercuri, în Los Angeles, informează tmz.com.

Surse apropiate familiei Jackson au declarat că Grace Rwaramba,bona fiilor lui Michael Jackson, conducea mașina în care se aflaucei trei copii. Aceștia se îndreptau spre un curs de karate înmomentul în care un paparazzo a început să îi urmărească. Paparazzoa tamponat partea din spate a automobilului Cadillac Escalade carefăcea parte din convoiul familiei Jackson, însă copiii nu se aflauîn acea mașină.

Surse din poliția americană au declarat pentru tmz.com căautomobilul avariat aparținea gărzilor de corp ale familieiJackson, care se afla în spatele autovehiculului care îi transportape copiii starului. Aceleași surse au confirmat mai târziu faptulcă cei trei copii nu se aflau în automobilul avariat.

Polițiștii americani au spus că incidentul a avut loc în jurul oreilocale 14.20, în apropiere de Sherman Oaks, la câțiva kilometri dereședința familiei Jackson din Encino. Ancheta este în curs dedesfășurare.

Martorii de la fața locului au declarat pentru tmz.com că șoferulcare a provocat acea tamponare a fugit de la locul accidentului. ÎnCalifornia, părăsirea locului accidentului fără a raporta lapoliție este considerată o infracțiune.

Joe Jackson, tatăl celebrului cântăreț american, a declarat pentruacelași site de știri că a vorbit cu soția sa, Katherine, și cu ceitrei nepoți ai săi, și că toți se simt bine.

Michael Jackson a încetat din viață pe 25 iunie, în Los Angeles, lavârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Polițiaamericană a calificat moartea sa drept „omucidere”.

Copiii starului, Prince Michael, în vârstă de 12 ani, Paris MichaelKatherine, în vârstă de 11 ani, și Prince Michael II, în vârstă deșapte ani, sunt principalii beneficiari ai averii cântărețului,împreună cu mama acestuia, Katherine Jackson, și câteva fundații decaritate.

După moartea tatălui lor, copiii lui Michael Jackson au locuit cubunica lor, în reședința familiei din nordul orașului Los Angeles.Ulterior, Katherine Jackson a desemnată oficial tuturelecopiilor.

Mediafax