Copil cu handicap de la o școală specială, în stare gravă după ce a căzut de la etaj

Publicat: 26 11. 2013, 14:22
Actualizat: 01 02. 2019, 05:09

Un copil cu handicap de la o școală pentru elevi cu nevoi speciale a ajuns în stare gravă la Spitalul din Câmpulung Muscel, marți, după ce a căzut de la primul etaj al școlii, primele informații furnizate de polițiști fiind că băiețelul, în vârstă de 6 ani, ar fi fost împins de către o colegă.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Dănuț Dinu, a declarat că în jurul orei 13.45 a fost primit un apel prin 112 că un băiețel de 6 ani de la o școală pentru copii cu nevoi speciale din Câmpulung Muscel a căzut de la primul etaj al instituției.

Potrivit sursei citate, primele informații arată că băiețelul ar fi fost împins pe geam de către o fată de 20 de ani, și ea elevă a școlii speciale.

„Aceste informații nu sunt certe, polițiștii au mers acum la fața locului”, a spus Dinu.

El a precizat că băiețelul este în stare gravă, fiind dus la spitalul din Câmpulung Muscel.

La rândul lor, reprezentanții Serviciului Județeran de Ambulanță Argeș au declarat că, inițial, au primit un apel prin 112 pentru a interveni la un copil care suferise o criză de epilepsie, însă ulterior au fost anunțați că băiatul a fost dus la spital cu o mașină, fără a se aștepta intervenția Serviciului de Ambulanță.