Copil de 11 ani, cercetat pentru ucidere din culpă în urma morții unei femei într-un accident

Publicat: 20 06. 2012, 17:08
Actualizat: 18 05. 2013, 18:29

Un copil în vârstă de 11 ani este cercetat de polițiști pentru ucidere din culpă, după ce o femeie de 63 de ani, din comuna băcăuană Răcăciuni, a murit în urma unui accident după ce a căzut dintr-o căruță condusă imprudent de către băiat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Bacău, accidentul a avut loc pe un drum comunal din localitatea Răcăciuni în momentul în care băiețelul de 11 ani a pierdut controlul asupra căruței pe care o conducea și a intrat cu roata din dreapta-față într-un cap de pod.

În urma impactului, femeia care se afla în atelaj s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, suferind numeroase traumatisme.

„În urma evenimentului, victima fost preluată și transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru acordarea de îngrijiri medicale. În scurt timp de la internare, femeia de 63 de ani a decedat din cauza traumatismelor suferite”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

În urma accidentului, polițiștii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele copilului de 11 ani pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.