Copil de 9 ani din Vaslui, la spital, după ce ar fi fost violat de un băiat de 13 ani sub privirile unui băiețel de 5 ani

Publicat: 29 04. 2015, 22:29

Potrivit primelor informații furnizate de polițiștii vasluieni, copilul ar fi fost supus unui abuz sexual de către un adolescent de 13 ani, în timp ce lua apă împreună cu un nepot de-al său, în vârstă de cinci ani, de la o cișmea din afara localității Teișoru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Imediat după incident, cei doi băieți au fugit acasă și, în pofida amenințărilor făcute de către adolescent, victima a spus surorii sale mai mari, mama copilului de cinci ani, că ambii au fost victimele unui viol.

Astfel, tânăra de 23 de ani a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat Poliția, solicitând și intervenția unei ambulanțe.

Cei doi copii au fost preluați de echipajul medical și transportați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

„Din primele cercetări, nu rezultă că minorul de cinci ani ar fi fost victima vreunei infracțiuni. În schimb, pentru copilul de nouă ani s-a dispus efectuarea unei expertize medico-legale”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Polițiștii vasluieni au anunțat că vor sesiza și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, având în vedere că în incident au fost implicați trei copii.