Copil de cinci ani din Gorj, omorât de un animal din gospodărie care s-a speriat din cauza furtunii

Publicat: 25 05. 2012, 14:18
Actualizat: 04 07. 2013, 03:34

Un copil în vârstă de cinci ani din județul Gorj a murit după ce a fost lovit de o vacă din curtea părinților săi, animalul speriindu-se din cauza furtunii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Gorj, subcomisar Daniel Tică, joi noapte băiatul, din localitatea Stănești, a ieșit din casă pentru a merge la toaleta din curte, drumul presupunând și trecerea pe lângă animalele din gospodărie.

Părinții le-au spus polițiștilor că vaca s-a speriat din cauza furtunii și l-a lovit pe băiat, ei chemând o ambulanță care l-a transportat la un spital din Craiova, unde medicii nu au mai putut însă să îl salveze.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Nr.1, Craiova, Cristina Geormăneanu, a declarat că băiețelul a suferit multiple traumatisme pe tot corpul, respectiv traumatism cranian, traumatism la coloană și hemorgaie craniană.

„El a fost adus cu o ambulanță de la Târgu Jiu, în stare foarte gravă, iar la ora 02.00 s-a înregistrat decesul”, a precizat Cristina Geormăneanu.