Copil de doi ani, accidentat grav de o mașină neînmatriculată și condusă de un bărbat fără permis

Publicat: 30 06. 2013, 19:36
Actualizat: 13 02. 2016, 19:27

Un copil în vârstă de doi ani, din localitatea vasluiană Gara Banca, a ajuns în stare gravă la spital,după ce a fost accidentat de o mașină neînmatriculată și condusă de un bărbat de 44 de ani, care nu avea permis de conducere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, băiatul a fost lovit în plin de autoturismul condus de bărbatul de 44 de ani în momentul în care s-a desprins dintr-un grup de copii, în încercarea de a traversa drumul în fugă.

În urma accidentului, copilul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul de Urgență Bârlad, fiind diagnosticat cu fractură de tibie și fractură de perineu.

„Din verificările efectuate de polițiști, s-a constatat că bărbatul aflat la volanul autoturismului care l-a accidentat pe minor nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În plus, mașina implicată în accident avea expirată autorizația de circulație provizorie”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihalea Ștraub.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 44 de ani pentru vătămare corporală din culpă.