Copil de doi ani din Vaslui, la spital după ce a fost mușcat de față de un câine

Publicat: 19 06. 2012, 19:25
Actualizat: 16 02. 2016, 18:14

Un copil în vârstă de doi ani, din localitatea Moara Grecilor, județul Vaslui, a ajuns la spital, marți, cu plăgi la față, după ce a fost mușcat de un câine în timp ce, cel mai probabil, se juca nesupravegheat în curtea locuinței, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit conducerii Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui, băiețelul a fost transportat cu o mașină particulară la Unitatea de Primiri Urgențe a unității spitalicești, de unde, după acordarea primului ajutor, s-a luat măsura transferării la Secția ORL pentru tratare plăgilor.

Totodată, copilului i s-a administrat vaccinul antirabic, procedură aplicată în cazul persoanelor mușcate de animale.

„Pacientul în vârstă de doi ani avea plăgi la față provocate de mușcătura unui câine. Starea copilului este stabilă, în acest caz fiind vorba mai mult de sperietura trasă de băiețel atunci când a fost atacat de animal”, a declarat, marți, directorul medical al SJU Vaslui, Lelia Croitoru.

Cazul copilului mușcat de față de un câine nu se află în atenția polițiștilor vasluieni, în condițiile în care incidentul nu a fost anunțat prin numărul de urgență 112.

Cel mai probabil, susțin polițiștii vasluieni, incidentul a avut loc în timp ce băiețelul ce juca nesupravegheat în curtea locuinței.