Copil de șase ani grav rănit și patru mașini avariate, în urma unui accident în lanț

Publicat: 17 04. 2014, 20:08
Actualizat: 10 02. 2016, 03:46

Potrivit primelor cercetări desfășurate de către polițiștii vasluieni, accidentul a avut loc în apropierea localității Crasna, pe drumul național DN 24, pe fondul depășirii neregulamentare și a nerespectării distanței față de mașina din față de către trei șoferi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, unul dintre șoferi, un tânăr de 28 de ani, din Vaslui, a depășit o coloană de mașini și, întrucât intra într-o curbă periculoasă, a revenit pe sensul de mers, ceea ce a determinat pe ceilalți conducători auto aflați în spate să frâneze brusc. Astfel, nu mai puțin de patru mașini au intrat într-o coliziune în lanț față-spate, trei dintre acestea fiind autoutilitare de transport marfă.

„În urma accidentului, un copil de șase ani aflat într-una din mașini a fost rănit, fiind transportat la Spitalul de Urgență Vaslui, unde medicii l-au diagnosticat cu traumatism cranio-facial și traumatism coloană cervicală. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili vinovăția fiecărui conducător auto în parte implicat în evenimentul rutier”, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi trași la răspundere șoferii vinovați de producerea accidentului.