Copil mutilat cu un BORCAN de bulion pentru o pungă de PUFULEȚI, într-o comună din Călărași

Publicat: 21 03. 2019, 16:08

Părinții micuței au publicat pe rețelele sociale imagini cu fetița la spital, după ce a fost agresată grav de patroana magazinului, scrie observator.tv.

Incidentul s-a petrecut după ce fetița a revenit de la grădiniță și a cerut niște pufuleți de la tatăl ei.

Copilul s-a dus la magazinul din sat și a luat direct de pe raft o pungă cu pufuleți, lucru care nu a fost pe placul patroanei. Femeia a lovit-o pe fetiță cu un borcan de bulion în cap.

Lovitura i-a cauzat copilului un traumatism grav și a ajuns acasă plină de sânge. „Fetița a văzut la grădiniță că o fată mănâncă nu știu ce fel de pufuleți, iar când a venit acasă i-a cerut bani tatălui ei și a mers la magazin să își ia acei pufuleți. A sunat la sonerie și ușa fiind deschisă, fetița a intrat și a mers la raftul cu pufuleți și după ce a luat acei pufuleți stătea și aștepta la tejghea să vină acea femeie (…) Acea monstruozitate de femeie a luat un borcan și a lovit-o în cap că nu a putut ea să își facă treaba din cauza ei”, a scris o femeie din sat pe Facebook.

Victima a ajuns la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală. „Nu este bine. Pe lângă durerile de cap, amețeli și lipsa poftei de mâncare, are o cicatrice și suferă de un atac de panică”, a declarat o rudă a copilului.

Părinții fetiței vor depune plângere penală împotriva agresoarei care le-a lovit fiica.