CORONAVIRUS | Şefa Secţiei ATI de la Spitalul Gerota, după ce s-a vindecat miraculos: „Medicina românească a realizat un succes enorm”

Publicat: 14 04. 2020, 22:47
Actualizat: 14 04. 2020, 22:58
Alida Moise, medicul vindecat de COVID-19, mărturie tulburătoare: Când nu reușește să ucidă, COVID-19 lasă sechele greu de recuperat. Sursă foto: Facebook

Alida Moise, șefa secţiei ATI din cadrul spitalului „Dimitrie Gerota”, s-a aflat în stare foarte gravă după ce a fost infectată cu coronavirus. Din fericire, şi-a revenit miraculos și a fost deja externată. Medicul a vorbit marți seara, în exclusivitate pentru Antena 3, despre experiența prin care a trecut.

„Mi-am văzut familia după mult timp. Din data de 19 (martie-n.r.) am fost internată la Institutul Balș, iar înainte a fost o perioadă de carantină în spital (Gerota-n.r.). (…) Vreau să încep perioadă de recuperare, care va fi de lungă durată. Vestea importantă este că medicina românească a realizat un succes enorm, ca un pacient prelungit critic să poată fi reanimat”, a spus Alida Moise, marți seară, la Antena 3.

Medicul a mulțumit tuturor celor care au ajutat-o să lupte cu moartea și să invingă boala.

VEZI AICI interviul integral!

Alida Moise a fost infectată cu noul coronavirus de către fostul poliţist care a ascuns autorităţilor că a călătorit în Israel şi care a contaminat membri ai familiei, colegi de serviciu şi personal medical şi a determinat plasarea unităţii medicale în carantină. Alida Moise a stat pe suport respirator mai mult de o săptămână.