MĂRTURIE. Şefa secţiei ATI de la Spitalul Gerota a învins coronavirusul: „Ai senzaţia că dărâmă munţii”

Redactor:
Gândul
MĂRTURIE. Şefa secţiei ATI de la Spitalul Gerota a învins coronavirusul: „Ai senzaţia că dărâmă munţii”
Alida Moise, medicul vindecat de COVID-19, mărturie tulburătoare: Când nu reușește să ucidă, COVID-19 lasă sechele greu de recuperat. Sursă foto: Facebook

Şefa secţiei de terapie intensivă de la Spitalul Gerota care timp de două săptămâni a fost intubată şi a respirat cu ajutorul aparatelor a reuşit să învingă coronavirusul.

Șapte zile a stat închisă şefa secţiei de Terapie Intensivă în spitalul Gerota. A fost una dintre victimele lui Nelu Lupu, fostul angajat MAI care a ascuns o călătorie în Israel, dar a venit de acolo cu coronavirus. În urma lui, spitalul a devenit un focar de infecţie. Iar autorităţile au decis să îl transforme într-o fortăreaţă păzită de jandarmi, potrivit Observator.tv.

Colegii de serviciu spun că Alida e unul dintre acei medici care luptă pentru fiecare pacient ca şi cum ar fi unul din cei doi copii ai ei.

Cadru medical Spitalul Gerota – Nu conta ce efort fizic presupune din partea dumneaei dăruirea aceea de ore întregi într-o secţie de Terapie Intensivă care are încărcătură microbiană şi emoţională. Mă înclin, mă plec!

Un alt cadru medical de la Gerota spune că: – Când stai lângă ea ai senzaţia că nimic nu îţi stă în faţă. Ai senzaţia că dărâmă munţii dacă e nevoie pentru a reuşi să facă ceva. Un om dăruit, un om care muncea 20 de ore pe zi.

Inchide