Cozi de sute de metri pe străzile din Iași și tramvaie blocate, din cauza apei de pe drumuri

Publicat: 28 06. 2018, 20:30

Autoturismele care au tranzitat joi seară orașul Iași abia au reușit să circule, creându-se cozi pe câteva sute de metri în principalele intersecții din oraș.

Astfel, în cartierul Tătărași, în zona Baș Ceauș, apa a ajuns să aibă câțiva zeci de centimetri, situația fiind similară în intersecția din zona Tudor Vladimirescu.

Mai mult, pe strada Sfântu Lazăr, canalizările înfundate au făcut ca apa să ajungă până la portierele mașinilor.

De asemenea, un tramvai al Companiei de Transport Public (CTP) Iași a rămas blocat pe traseu din cauza ploii torențiale. Astfel, din pricina unei defecțiuni tehnice, tramvaiul s-a oprit pe Calea Chișinăului și a așteptat zeci de minute intervenția unui alt mijloc de transport din cadrul companiei, pentru a-l duce la depou.

Totodată, în zona Dancu, mai multe curți au fost inundate.

„CTP Iași a înlocuit tramvaiele cu autobuze pe traseul 3, în zona Dancu. De asemenea, pe traseele 7 și 8 sunt deviate vagoanele prin zona Podu Roș. Circulația tramvaielor pe mai multe trasee a fost blocată ori îngreunată, din cauza vremii capricioase din această după-amiază. În plus, în cazul tramvaielor de pe traseul 3, circulația a fost blocată din cauza unei cantități mari de apă adunate în Rondul Dancu”, au declarat reprezentanții CTP Iași.

CREDIT FOTO: Grupul de Facebook Esti din Iasi daca…