COZILE RUȘINII la Londra. Ca să ajungi la capătul cozii trebuie să mergi 10 minute. Femeile cu copii și cele însărcinate au prioritate

Publicat: 16 11. 2014, 13:37
Actualizat: 16 11. 2014, 21:32

Maria Mărcuș, o româncă aflată la Londra, care se află în fața consulatului României și așteptă să voteze de la ora 7:20, a povestit la Gândul LIVE că sunt cozi interminabile pentru că numărul celor care vor să voteze astăzi este mai mare decât în primul tur. „Sunt foarte sigură nu vor reuși toți să voteze așa cum ni s-a promis. Ca să ajungi la capătul cozii trebuie să mergi 10 minute”, a spus aceasta. Ea îi îndeamnă pe toți românii să iasă să voteze și pentru cei aflați în străinătate care nu pot face asta din cauza proastei organizări a autorităților din România. 

Roxana, o altă româncă de la Londra, a povestit la Gândul LIVE că oamenii s-au organizat și le permit femeilor cu copii și celor însărcinate să voteze cu prioritate pentru că este foarte frig, iar timpul de așteptare e foarte mare, în condițiile în care numărul secțiilor de votare nu a fost suplimentat. 

Roxana le-a transmis tuturor românilor din țară să meargă și să voteze pentru că „este important să credem că opțiunea noastră contează și ne va demonstra că putem”.