Crimă cumplită în Cluj: Un bărbat și-a omorât mama cu toporul!

Publicat: 23 03. 2021, 11:24
Sursă FOTO: caracter ilustrativ

Comunitatea din localitatea Baciu, județul Cluj, este îngrozită după ce crimă îngrozitoare a avut loc în cursul serii de luni, 22 martie.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani și-a ucis cu bestialitatea mama! Cumplita crimă a avut loc în localitatea Baciu, acolo unde ce doi locuiau alături de bunica tânărului.

Fiul și-a ucis mama prin mai multe lovituri de topor. Se pare că între cei doi avuseseră loc mai multe dispute familiale.

Crimă cumplită în Cluj: Și-a omorât mama cu toporul!

„Din ce am aflat, este că luni spre seară fiul unei femei din Baciu și-ar fi lovit mama cu toporul în cap. Cei doi se aflau într-o cameră, iar bunica ar fi încercat să intre dar nu a putut. Este o familie în regulă, credincioasă, bunicii sunt în corul bisericii”, a declarat pentru Cluj24 viceprimarul Cosmin Maier.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Suspectul a fost reținut și este cercetat pentru omor.

Vecinii familiei susțin că bărbatul era drogat în momentul comiterii cumplitei crime. Se pare că era acesta consuma în mod regulat substanțe interzise.

O altă crimă oribilă în care a fost implicată o româncă a avut loc în Italia. O fată de 14 ani și-a ferecat surorile în baie și și-a atacat mama cu un cuțit, apoi a fugit de acasă!

Incidentul violent a avut loc sâmbătă dimineața. Fata era acasă cu mama ei, o tânără de 35 de ani, surorile de 4 și respectiv 16 ani și partenerul mamei sale, un italian. Adolescenta de 14 ani și-a încuiat surorile în baie, a luat un cuțit din bucătărie și și-a înjunghiat mama în gât. Iubitul româncei, care dormea într-o cameră alăturată, a fost trezit de urletele acesteia și a chemat poliția.

Românca a fost transportată de urgență la spitalul din Lodi, unde a suferit o operație, deoarece rana era adâncă, de trei cm. Adolescenta agresivă a fost prinsă de polițiști, după ce a fugit de acasă. Ea era în stare de șoc după cele întâmplate.