CRIMĂ. Descoperire macabră în portbagajul unei mașini. Femeia a fost legată, bătută și înfășurată în folie de plastic

Publicat: 08 06. 2020, 16:17

O prostituată dependentă de heroină a fost găsită moartă în portbagajul unei mașini, pe o autostradă din Perth, Australia. Victima a fost legată, bătută și înfășurată în folie alimentară.

Shawn Adam Newton, un individ în vârstă de 45 de ani, este acuzat că a comis teribila crimă, scrie Daily Mail. Acesta i-ar fi îndesat o șosetă în gură victimei Rebecca Jane Gascoigne, după care ar fi agresat-o.

Bărbatul a înfășurat-o ulterior într-un covor și l-a obligat pe colegul ei de apartament, Gavin Barr, să-l ajute să scape de cadavru. Crima oribilă s-a petrecut în iulie 2017, dar ecoul faptelor abominabile a ieșit iar la iveală.

Avocatul lui Newton: Barr este adevăratul criminal!

Apărătorul lui Newton susține însă că adevăratul criminal este Barr. Acesta s-a întâlnit cu Gascoigne înainte de moartea femeii și a adus-o la el acasă, în Scarborough, pentru a o transforma într-o „sclavă sexuală”, a precizat avocatul Simon Waters.

Avocatul a mai spus că femeia era „distrusă” de heroină și clientul său a încercat să o ajute, deoarece îi părea rău pentru ea.

Victima, o „prostituată notorie”. Cum a fost găsită alături de presupusul călău

Barr a numit-o pe femeie „prostituată notorie”, după ce l-a găsit pe Newton în lenjerie intimă, alături de aceasta, îmbrăcată la fel de sumar.

Watters a spus că Barr a simțit că femeia îi datorează ceva și nu și-a dorit ca ea să aibă relații intime cu alți indivizi. De asemenea, Barr ar fi fost furios pe Newton, deoarece o încurajat să plece pe coasta de est a Australiei, pentru a-și revedea cei doi copii.

Avocatul îl acuză pe Barr de minciună, spunând că povestea lui nu stă în picioare. După ce Gascoigne a fost omorâtă cu sânge rece, Newton a fugit și a fost arestat după șase zile, într-un bar, unde se deghizase și consuma bere.