Crimă oribilă în județul Arad. Și-a ucis propria mamă. Motivul are legătură cu iubita fiului

Publicat: 16 01. 2020, 11:26

Din câte se pare, bărbatul și-a sugrumat mamă deoarece aceasta nu era de acord cu relația amoroasă în care fiul ei se implicase. Tânărul și-a ieșit din fire când a auzit vorbele femeii și, orbit de furie, a strâns-o de gât cu putere, curmându-i zilele.

Oribila crimă s-a petrecut în satul Seleuș, din județul Arad. Inspectoratul Județean de Poliție a făcut precizări în acest caz: „Polițiștii din Seleuș au fost sesizați despre faptul că într-un imobil de pe raza localității ar fi avut loc un omor. Din primele verificări, au constatat că un tânăr de 25 ani, din Seleuș, în urma unui conflict spontan, ar fi strâns-o de gât pe mama sa, în vârstă de 45 ani. Se efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt sub îndrumarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad”.

Cercetările preliminare arată că fiul ar fi venit în vizită la mama sa împreună cu iubita lui. După primele discuții, femeia și-a exprimat dezacordul în legătură cu această relație, moment în care bărbatul de 25 de ani nu a mai rezistat și s-a repezit asupra ei. Și- strâns de gât propria-i mamă până ce a lăsat-o fără suflare.