CRIMĂ ORIBILĂ ÎN VASLUI. Petrișor, copilul dispărut fără urmă, a fost ucis în pădure și îngropat într-o râpă

Publicat: 03 03. 2020, 10:39
Petrișor, ucis de un bărbat și aruncat într-o râpă de 40 metri

Un bărbat de 39 de ani, tată a trei copii, a ucis un minor de 14 ani, care i-ar fi incendiat magazinul. Crima oribilă s-a petrecut într-o pădure.

Ucigașul a îngropat trupul neînsuflețit al lui Petrișor într-o râpă, dar a recunoscut crima după ce a picat testul cu poligraful, scrie observator.tv. După ore întregi de audieri, în cursul nopții, a fost reținut pentru omor.

Judecătorii vor decide marți dacă îl vor aresta preventiv pentru 30 de zile.

Individul nu a manifestat niciun regret pentru crimă. El s-a răzbunat pentru că, în urmă cu trei luni, băiatul de 14 ani, împreună cu doi amici, i-ar fi dat foc la magazin.

„Pe 23 februarie, victima s-a intalnit cu autorul si i-a cerut sa ii arate traseul parcurs in seara cand a incendiat magazinul. A plecat cu victima care era cu bicicleta, însă mergea pe jos, pe langa bicicleta, şi au urmat traseul prin padure”, a declarat Alice Ruja, procuror criminalist.

A luat o bata din padure si i-a aplicat mai multe lovituri peste corp, ca o lectie. El sustine ca i-a aplicat cam 100 de lovituri. Apoi l-a lasat acolo în padure, căzut si a plecat acasa. Asta s-a intamplat in jurul pranzului”, a mai spus Ruja.

Petrișor, ucis și aruncat într-o râpă

Seara, ucigașul a revenit la locul faptei, să vadă dacă băiatul mai trăiește. Acesta era însă mort și individul l-a aruncat într-o râpă adâncă de 40 de metri.

La început, toată lumea a crezut că Petrișor a fugit de acasă, iar la două zile de la dispariție bunica băiatului a sunat la poliție, ca să întrebe dacă nu cumva agenții l-au prins furând pe nepotul ei.

Băiatul se ocupa cu furturi mărunte prin sat, nu mergea la școală și muncea cu ziua pe la stână.

Zile întregi, oamenii legii l-au căutat pe Petrișor, au audiat zeci de persoane, au adunat probe și au urmat toate indiciile. În cele din urmă, au ajuns la suspect, care riscă 25 de ani de închisoare.