Crimă terifiantă la Gioseni! Un bărbat a înjunghiat-o pe soția vărului său și pe fiica acesteia, apoi s-a sinucis

Publicat: 30 07. 2022, 22:14
Actualizat: 30 07. 2022, 22:15
Sursa foto: Mediafax Foto

La data de 30 iulie, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău a fost sesizat printr-un apel la 112, cu privire la incidentul petrecut în comuna Gioseni, unde 3 persoane ar fi fost înjunghiate.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului împreună cu autoritățile investigațiilor criminale și cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

 ”La data de 30 Iulie, în jurul orei 17.40, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a fost sesizat prin 112, despre faptul că, în comuna Gioseni ar fi 3 persoane înjunghiate. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi procuror din cadrul Parchetului de pe lângă  Tribunalul Bacău”, a transmis IPJ Bacău.

Din primele cercetări s-a stabilit că, un bărbat de 47 de ani, din comuna Gioseni, ar fi înjunghiat o femeie de 35 de ani și o minoră de doar 10 ani.

Din nefericire, ambele persoane au decedat în urma loviturii sângeroase cauzate de individ.

Cercetările continuă în cazul din Gioseni

La scurt timp, ucigașul și-ar fi provocat leziuni care i-au provocat moartea, potrivit News.ro.

În momentul de față, cercetările continuă în acest caz, în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.