Crin Antonescu admite că Geoană are unele calități, dar face alergie la minciunile lui

Publicat: 16 02. 2012, 08:55
Actualizat: 24 02. 2012, 06:34
Crin Antonescu, candidatul PNL la Președinție, a declarat la Târgu Mureș că nu poate să se prefacă că îi înghite lui Mircea Geoană "minciunile" și că îl crede "că a venit direct din Rezistență, din Munții Făgăraș, unde stă din 1945". Șeful PNL recunoaște însă că liderul PSD Mircea Geroană are și unele calități, fără a menționa care.

Crin Antonescu, candidatul PNL la Președinție, a declarat laTârgu Mureș că nu poate să se prefacă că îi înghite lui MirceaGeoană „minciunile” și că îl crede „că a venit direct dinRezistență, din Munții Făgăraș, unde stă din 1945”. Șeful PNLrecunoaște însă că liderul PSD Mircea Geroană are și unelecalități, fără a menționa care.

„Nu sunt deloc dușman cu domnul Geoană, am vorbit despre anumitecalități ale domniei sale, pot să o fac și acum, dar nu pot să măfac că înghit minciunile pe care le spune domnul Geoană, nu pot sămă prefac acum a crede că domnul Geoană a venit direct dinRezistență, din Munții Făgăraș, unde stă din 1945, că nu a guvernatRomânia, că nu a fost un fel de adjunct al lui Traian Băsescu înanul 2009. Acestea sunt niște lucruri reale”, a declarat, într-oconferință de presă, Antonescu, citat de corespondentulMEDIAFAX.

Citiți mai multe despre alergia lui CrinAntonescu la minciunile lui Mircea Geoană pewww.mediafax.ro