Cristian Balaj și Alexandru Tudor vor arbitra meciuri din Liga Europa

Publicat: 16 02. 2012, 08:53
Actualizat: 18 02. 2012, 18:17
Arbitrii Cristian Balaj și Alexandru Tudor vor conduce la centru partide din etapa a II-a a grupelor Ligii Europa, care se vor disputa joi, 1 octombrie, a anunțat site-ul oficial al UEFA.

Arbitrii Cristian Balaj și AlexandruTudor vor conduce la centru partide din etapa a II-a agrupelor Ligii Europa, care se vor disputa joi, 1octombrie, a anunțat site-ul oficial al UEFA.

Balaj a fost delegat la meciul dintre echipa bielorusă BATE Borisovși formația engleză Everton. El va fi ajutat de asistenții ZoltanSzekely și Adrian Vidan, de asistenții suplimentari AugustusConstantin și Istvan Kovacs, iar arbitru de rezervă va fi RobertDumitru. Observator de arbitri va fi norvegianul JonSkjervold.

Întâlnirea BATE Borisov – Everton, din etapa a II-a a grupei I aLigii Europa, se va disputa, joi, 1 octombrie, de la ora20.00.

Tudor a fost delelgat la partida dintre echipa germană WerderBremen și formația spaniolă Athletic Bilbao. El va fi ajutat deasistenții Cristian Nica și Aurel Onița, de asistenții suplimentariOvidiu Hațegan și Marius Avram, iar arbitru de rezervă va fi RaduPetrescu. Observator de arbitri va fi portughezul Vitor MeloPereira.

Meciul Werder Bremen – Athletic Bilbao, din etapa a II-a a grupei La Ligii Europa, se va disputa joi, 1 octombrie, de la ora20.00.

Mediafax