Cristian Boureanu a ajuns la spital din cauza durerilor de cap. Decizia medicilor după investigațiile de control

Publicat: 15 06. 2017, 08:57
Actualizat: 25 03. 2019, 21:08

Cristian Boureanu a spus că îl doare capul și a solicitat să fie transportat din arest la un spital, el fiind transportat miercuri seară la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, unde a fost supus mai multor investigații medicale.

„A venit în cursul nopții trecute, a acuzat dureri de cap. A dorit să îl vadă același neurochirurg și să facă investigațiile de control. Le-a făcut și acum se întoarce în arest”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, Bogdan Oprița.

Fratele lui Cristian Boreanu, care l-a vizitat în arestul Poliției Capitalei, a menționat că acesta are probleme cu dantura și lovituri la ochi și cap.

Cristian Boureanu a fost arestat pe 10 iunie, fiind acuzat de ultraj, după ce a lovit polițiștii care au oprit în trafic mașina în care se afla.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au deschis, ieri, dosar pentru fapte de purtare abuzivă în urma scandalului dintre Cristian Boureanu și polițiști, și fostul deputat acuzându-i pe aceștia că l-ar fi agresat.

În spațiul public au apărut mai multe înregistrări din noaptea în care mașina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită pe bulevardul Aviatorilor din Capitală, pe imagini putându-se observa cum fostul deputat îl lovește pe unul din polițiști în zona inghinală, dar și cum omul legii ripostează cu un pumn în zona feței.