Cristian Tudor Popescu, despre șpaga negociată în cimitir de Vâlcov: „Sunt niște imbecili, în cimitir e liniștea veșnică”

Publicat: 16 03. 2015, 22:57

This browser does not support the video element.

„După părerea mea, cei care au luat hotărârea să negocieze o șpagă în cimitir sunt niște imbecili, pentru că este un loc perfect pentru o înregistrare ambientală. În cimitir e liniște, acolo e liniștea veșnică. Trebuiau să se ducă într-o discotecă sau în toaleta publică, trăgând toată lumea apa”, a afirmat editorialistul Cristian Tudor Popescu, invitat luni seara la Gândul LIVE.

În referatul DNA cu propunerea de arestare pentru primarul din Slatina, Minel Prina, și omul de afaceri Lucian Petruț Sușală, anchetatorii spun că Darius Vâlcov a primit „comisionul” în pungi de plastic, banii fiindu-i dați în tranșe cuprinse între 400.000 și un milion de lei, suspecți din dosar afirmând că au fost situații în care s-au înâlnit cu Vâlcov chiar și în cimitir.

Cristian Tudor Popescu a mai spus că în situația în care Guvernul negociază noul Cod Fiscal, Darius Vâlcov nu mai are ce să caute în funcția de ministru al Finanțelor din cauza problemelor în care este implicat.