CTP, reacție fabuloasă despre infectarea lui Trump: „Îi doresc lui Trumpf să nu caște ciocul, cel puțin până la alegerile din 3 noiembrie”

Publicat: 02 10. 2020, 12:31
Actualizat: 06 04. 2021, 15:44

Cristian Tudor Popescu a reacționat, vineri, pe Facebook, la știrea că președintele Americii, Donald Trump, s-a infectat cu noul coronavirus.

„Cum ajunge omul să creadă în Dumnezeu. Trumpf are covid. O, ce veste minunată! Uite-așa ajung oamenii să creadă în Dumnezeu. Cei care îl detestă pe oranjgutan nu uită că până cu o săptămână în urmă le predica „fellow americans” că virusul nu face rău nimănui, că în America sa Great Again e mai mult decât vlăguit, cum zicea Vosganian Alifie-Pușcărie de pe la noi, corona e terminat.

„Și atunci, cum să nu crezi că îl bate Dumnezeu?”

De purtătorii de mască își bătea joc mai abitir decât C. Puiu și V. Cataramă. Și atunci, cum să nu crezi că îl bate Dumnezeu?

Subsemnatul, întrucât nu sunt credincios, îi doresc lui Trumpf să nu caște ciocul, cel puțin până la alegerile din 3 noiembrie, ca să se poată vindeca America și lumea de el”, a scris gazetarul Cristian Tudor Popescu pe pagina sa de Facebook.

Donald Trump şi Melania Trump au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus. Anunţul preşedintelui SUA

Donald Trump a fost confirmat pozitiv pentru COVID-19, transmite Casa Albă.

Donald Trump şi Melania Trump au primit rezultatele testului pentru noul coronavirus şi au fost declaraţi pozitiv COVID-19.

Preşedintele american a făcut anunţul oficial pe contul său de Twitter.