Cu bebelușul la furat de whisky și conserve în Roma. Două românce arestate după ce au îndesat prada în cărucior

Publicat: 12 03. 2019, 09:40

Două românce au fost arestate după ce au încercat să fure produse în valoare de 200 de euro dintr-un supermarket italian.

Carabinierii au  fost sesizați de agenții de pază ai supermarketului care au urmărit camerele de supraveghere în timp ce româncele băgau în căruciorul bebelușului, produse furate. 

Personalul magaziunului a sesizat un comportament nefiresc la femeile care parcă voiau să treacă neobservate. Tinerele s-au dus la casă pentru a cumpăra câteva produse de o valoare nesemnificativă, sperând că vor trece de controalele suplimentare, vor depăși bariera anti-furt și vor ieși din supermarket cu prada ascunsă.

Probabil credeau că nimeni nu s-ar fi gândit să deranjeze bebelușul care dormea în cărucior.

Carabinierii secției Vescovio le-au prins pe femei la casă și au găsit în cărucior alături de bebeluș, 40 de cutii de conserve de ton și 10 sticle de băuturi alcoolice. Femeile au așezat produsele sub salteaua căruciorului și într-un sac montat special.  

Cele două femei, de origine română, în vârstă de 19 și 24 de ani, au fost arestate pentru furt și vor fi judecate, scrie terzobinario.it