Cu ce viteză se va putea circula pe Splaiul Unirii. Noua limită, aprobată de Primăria Capitalei

Publicat: 16 09. 2017, 19:08
Actualizat: 25 03. 2019, 23:31

„S-a avizat propunerea de modificare a limitei de viteză la 70 km/h pe Spaliul Unirii de la Pod Vitan-Bârzești până la limita Administrativă, pe ambele sensuri, pe porțiunile pe care malurile Râului Dâmbovița au fost securizate cu elemente de protecție, cu menținerea limitării la trecerile de pietoni și în zona Pasajului N. Grigorescu- Splai Dudescu”, se arată în proiectul de avizare.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, scrie pe Facebook că a făcut solicitarea ca urmare a sesizărilor primite de la șoferi.

„Mă bucur ca membrii Comisiei de Circulație din PMB au aprobat propunerea noastră pentru modificarea limitei de viteza pe Splaiul Unirii. Este o solicitare pe care am făcut-o ca urmare a sesizărilor pe care le-am primit de la dumneavoastră, dar și fiindcă am reușit, anul trecut, să securizăm corespunzător bucata de splai aferentă sectorului nostru. Sigur, asta nu înseamnă că nu trebuie, și în continuare, să conducem prudent și să înțelegem că viața este mai presus de orice grabă”, a menționat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 al Capitalei.