Cu portierele DESCHISE pe șoselele din Oradea. Un șofer a găsit o SOLUȚIE pentru a-și transporta NOUL FRIGIDER

Publicat: 27 02. 2019, 14:58

Noul frigider era prea mare și nu încăpea în mașină, dar bihoreanul nu a apelat la un autovehicul special. A găsit o soluție pentru a nu cheltui în plus. Și-a așezat achiziția voluminoasă pe bancheta din spate, și a condus cu portierele deschise pe calea Aradului.

Participanții la trafic au păstrat distanța pentru a evita un accident, imortalizând momentul: „În această dimineață, în Oradea, cu frigiderul pe bancheta din spate și portierele deschise”, sunt cuvintele care au însoțit imaginile postate pe Internet.

Unii utilizatotori s-au amuzat de întâmplarea petrecută în trafic, alții au criticat-o, în timp ce alții au empatizat cu șoferul descurcăreț.

„Românii au talent nu glumă”. „A economisit și timp și bănuți”, „Am trăit s-o vedem și pe-asta. „Urmează să bage cai și vaci pe bancheta din spate”, „Trist este faptul că omul nu a beneficiat de transport de la firma sau magazinul de unde și-a achiziționat acel frigider. Trist nu este faptul că și-a luat frigiderul cu mașina personală, a luat-o cu ce a putut. Puțini au cunoștințe cu mașini mari sau dubițe să te ajute în cazuri din acestea”, sunt câteva dintre comentariile internauților.