#cugandullaanimale. Imagini revoltătoare: Un cuplu de bătrâni din Bacău a ucis un cățelus cu securea, chiar în curtea proprietarului – VIDEO

Publicat: 22 07. 2019, 13:48

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere. În videoclip se vede cum bărbatul ridică cățelușul și îl lovește cu bestialitate până când nu se mai mișcă, scrie Bacău.net.

„Distribuiți masiv acest masacru! Deși am sistem de supraveghere montat la mine și la aceasta vecină după ce am văzut-o disperată că „hoții o tot calcă”. Cu un tupeu de neimaginat a intrat ca un hoț la mine în curte și mi-a luat cățelușa pașnică, iubirea fetițelor mele (un pichinez de casă) și a ucis-o cu bestialitate cu o secure. Motivul numai ea și concubinul ei îl știu. 
Sunt plecat din țară și nu știu unde să apelez … !!!AJUTOR!!! Fapta s-a petrecut în satul Somușca, comuna Cleja, județul Bacău. Tot satul ii cunoaste pe nemernici”, a scris proprietarul pe Facebook.

Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional. Video AICI!

Dacă ați fost martori la cazuri de abuzuri comise față de animale, nu ezitați să ne trimiteți imagini sau clipuri video la adresa stopcruzimiianimale@gandul.info. Vă mulțumim anticipat!