#cugandullaanimale. VIDEO Cruzime dusă la extrem. Un adolescent și-a filmat câinele în timp ce ucide o pisică

Publicat: 22 07. 2019, 13:50

Un adolescent din Oradea s-a lăudat în mediul online cu „isprava” câinelui său. În dreptul imaginilor în care câinele omoară pisica, elevul de la Colegiul Național Mihai Eminescu din Oradea, a postat mesajul: „o dobândit-o”, scrie Bihon.

Filmarea s-a viralizat rapid și, deși a fost ștearsă odată cu contul tânărului, polițiștii au intrat în posesia ei și au deschis o anchetă.

Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

În loc să oprească agresiunea, elevul a filmat întreaga acțiune. La final, adolescentul a spus mândru, „așa stăpân, așa câine”, în timp ce câinele ducea în gură pisica fără suflare.

Înainte să conștientizeze fapta comisă și să își închidă contul, imaginile au fost salvate și distribuite masiv de mai mulți orădeni consternați. Încercând să limiteze distribuirile, făptașul a recurs la amenințări la una dintre persoanele care a repostat clipul.

Polițiștii efectuează verificări după ce au vizionat imaginile. „În urma postării imaginilor în mediul online, polițistii din cadrul Poliției municipiului Oradea s-au autosesizat si efectuează verificări urmând ca în funcție de rezultat să se dispună măsuri legale”, precizează comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

Dacă ați fost martori la cazuri de abuzuri comise față de animale, nu ezitați să ne trimiteți imagini sau clipuri video la adresa stopcruzimiianimale@gandul.info. Vă mulțumim anticipat!

Foto: Captură