Cum a făcut-o TVR de oaie

Publicat: 10 12. 2013, 10:48
Actualizat: 28 09. 2018, 09:23

TVR 3 s-a relansat de Moș Nicolae devenind postul „verde” al Televiziunii naționale, unul care devine „verde”, la nivel de culoare și care ne propune „câteva linii tematici destinate României tihnite, comunităților mici și mijlocii”.

„Bună ziua! Faceți cunoștință cu Pufulica”, ne invită realizatorul emisiunii „Apasă pe verde”, Cristi Nițulescu, care ne povestește puțin despre „oaia noastră, a redacției” o oiță de pluș pe care, „de fiecare dată când avem probleme, sau ne enervăm, o mângâiem pe cap, ca să ne calmăm”. După câteva zeci de secunde, însă, mascota Pufulica se transformă în Pufulița iar realizatorul continuă să vorbească fără să-și dea seama că pe oaie nu o mai cheamă ca la începutul emisiunii: „La mulți ani TVR 3, de Moș Niculae, cu Pufulița…. Ea e Pufulița, o iubim cu toții și reprezintă simbolul României tihnite”.

VEZI VIDEO AICI

Altfel, sub sloganul-titlu de emisiune „Apasă pe verde” canalul trei al postului național de televiziune „se transformă”. „TVR 3, canal al televiziunii publice, devine verde. Un verde pe care l-aș asocia cu celebrele versuri: >. Asta ne dorim să vă oferim dumneavoastră celor care ne urmăriți: un canal proaspăt”.