Cum a reacționat acest turist din SUA, după ce a văzut cum se prepară kurtos colac la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca

Publicat: 14 12. 2022, 10:42
Actualizat: 14 12. 2022, 10:42
Sursă Foto - Captură de ecran/TikTok

Un tânăr venit în vacanță în România, în orașul Cluj Napoca, este în continuare foarte încântat de tradițiile noastre, de oameni, dar și de preparatele culinare cu care românii se laudă. Tik-tokerul este deja cunoscut pentru videoclipurile postate pe platforma de divertisment.

Tânărul din SUA, cunoscut deja pentru videoclipurile de pe TikTok, în care le arată internauților ce activități are în viața de zi cu zi, de data aceasta a trecut prin Târgul de Crăciun din Cluj, acolo unde a rămas surprins de toate bunătățile.

În videoclipul postat recent, utilizatorul TikTok este furat de frumusețea orașului Cluj în prag de sărbători.

Acesta a rămas cu ochii la kurtos colac, ceva ce probabil nu a mai gustat înainte, iar în videoclip a scris „Puțin din Târgul de Crăciun din Cluj, România”.

Străinul care iubește România

Ba chiar, după spusele lui, apreciază îndemânarea fetelor care îi preparau delicosul desert, în timp ce el aștepta nerăbdător.

Câțiva urmăritori de-ai săi au lăsat și comentarii: „Of, te-aș putea ajuta și eu”, „Cel cu alune este cel mai bun!”, sau ”Doamne, ce bunătăți”, au comentat internauții.

De asemenea, bărbatul a împărtășit mai multe experiențe trăite aici, în țara noastră, iar de cele mai multe a fost total mulțumit.

De la prețurile din România, până la calitatea gustului preparatelor românești.

Pe TikTok numele acestuia este ”Oopsimovedagain”, traducerea fiind ”Ops, m-am mutat din nou”.