Cum a reușit o româncă să fure aproape 70.000 de euro din contul iubitului

Publicat: 20 12. 2019, 11:34

Curtea de Apel Iași a condamnat-o recent, după ce a fost găsită vinovată de înșelăciunea și acces ilegal într-un sistem informativ, potrivit ziaruldeiași.ro.

Bărbatul înșelat este Adrian D., fostul ei iubit, care i-a fost partener de viață în perioada 2003 – 2011.

Se pare că cei doi erau împreună încă de pe vremea când erau la facultate iar ulterior, după ce au absolvit, Alina s-a angajat la bancă iar bărbatul și-a găit o slujbă într-un alt domeniu. Acesta încerca să își strângă bani pentru o mașină și apela la iubita lui pentru a-i depune banii înb cont ținând cont că aceasta era funcționară la bancă.

Abia în 2013 bărbatul s-a gândit să își verifice contul, acesta așteptându-se să aibă un sold de peste 300.000 de lei. Însă, odată ajuns la bancă, a avut un șoc îngrozitor – în cont se aflau doar 200 de lei.

Totuși, iubita l-a convins să nu depună plângere și chiar au mers împreună la notar pentru a semna un act prin care femeia își asumă răspunderea în mod oficial pentru datoria în valoare de 328.000 de lei față de acesta.

Ulterior, bărbatul a executat-o silit pe fosta iubită, dar, din cauza faptului că acesta nu i-a înpoiat toți banii, Adrian D. a depus și plângere penală împotriva ei.

În instanță,  Alina Mihaela Popa, fostă funcționară a BCR, și-a recunoscut faptele.

Sursă FOTO (colaj): Pixabay / caracter ilustrativ