Cum au ajuns doi milionari în euro din Iași să se lupte în justiție pentru o țeavă de apă

Publicat: 14 02. 2020, 15:26

Oamenii de afaceri Cristian Stanciu și Vasile Pușcașu, doi dintre cei mai înstăriți ieșeni, duc un război în justiție din cauza unei banale țevi de apă, aflate între hotelurile pe care cei doi le dețin în centrul orașului.

Companiile lui Cristian Stanciu și Vasile Pușcașu, care dețin hotelurile Astoria, respectiv Traian, se luptă în două procese, din cauza unui banal branșament la rețeaua de apă, scrie adevărul.ro.

Cristian Stanciu a pierdut în primă instanță, după ce nu a adus probe concludente care să-i confirme acuzațiile, dar a formulat apel. În același timp, FEG, controlată de omul de afaceri, a deschis un nou proces, solicitând anularea avizului de branșare obținut de BSR Estate, firma lui Pușcașu, deținătorul Hotelului Traian. Prima confruntare din acest al doilea proces va avea loc la Judecătorie, pe 24 februarie.

În procesul soluționat deja de Judecătorie, FEG a acuzat BSR Estate că, atunci când a obținut memoriul tehnic de la ApaVital, ar fi prezentat o schiță a imobilelor veche. Astfel, branșamentul de apă al Hotel Traian ar fi urmat să treacă pe terenul concesionat al Hotelului Astoria.

Citiți continuarea pe adevărul.ro