Cum au reușit să fie amendați niște miri din Galați chiar în timpul nunții. Totul s-a întâmplat când „se gătea mireasa”

Publicat: 15 09. 2017, 20:12
Actualizat: 26 03. 2019, 09:17

Locatarii în zona unde se desfășura nunta au reclamat, vineri, la Poliția Galați că între blocuri este gălăgie foarte mare.

„Am fost solicitați să intervenim pe strada Feroviarilor, acolo era un eveniment, o nuntă. Se gătea mireasa, totul se desfășura pe spațiul verde. Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională pentru tulburarea ordinii publice”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Crina Dragu.

La fața locului au ajuns și polițiști locali, care au aplicat și ei sancțiuni, iar șoferii au fost invitați la sediul Poliției Rutiere.

„Am acționat cu patrule de la ordine publică și siguranță rutieră (…), am aplicat o sancțiune pentru organizarea de eveniment fără autorizație și (…) s-a aplicat o sancțiune pentru distrugerea spațiului verde, în total, cele două sancțiuni, 500 de lei. De asemenea, polițiștii rutieri au lăsat invitații pe mașinile parcate neregulamentar, șoferii au fost invitați la sediul Poliției Locale. Dacă se va constata că au parcat neregulamentar, ei vor fi sancționați”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Galați, Aurelia Bogatu Matei.

La eveniment au participat aproximativ 100 de persoane, iar nuntașii au desfășurat pe domeniul public 5 mese de câte 12 persoane, corturi și instalații de sunet.

Martorii spun că invitat special la nuntă este cântărețul Adrian Minune.

În zonă au fost trimise mai multe echipe de mascați, pregătite să intervină în cazul în care nuntașii ar fi refuzat să oprească petrecerea, dar, în cele din urmă, aceștia s-au îndreptat către un salon unde au continuat petrecerea.