Cum au sărbătorit românii Revelionul în Piața Unirii din Cluj și în Piața Sfatului din Brașov

Publicat: 01 01. 2017, 08:36

This browser does not support the video element.

Peste 5.000 de persoane au sărbătorit Revelionul în Piața Unirii din Cluj-Napoca și au asistat la un foc de artificii cu o durată de 10 minute.

Clujenii s-au adunat în Piața Unirii încă de la ora 22, când a avut loc un concert de muzică arhaică, susținut de Florin Ștefan acompaniat de un taraf. De la ora 23, pe scenă au urcat membrii trupei Semnal M, care au cântat aproape o oră într-un concert aniversar prilejuit de împlinirea a 40 de ani de activitate. La miezul nopții a avut loc un foc de artificii cu o durată de 10 minute, urmat de un spectacol al trupei BigToneZ.

Primăria Cluj-Napoca a oferit celor prezenți peste 700 de sticle de șampanie, dar au fost numeroși clujeni care au adus cu ei șampanii de acasă.

De la sărbătoarea Revelionului de la Cluj-Napoca a lipsit primarul Emil Boc.

În noaptea de Revelion, căsuțele amplasate în cadrul Târgului de Crăciun din Piața Unirii au fost deschise, oferind spre vânzare vin fiert și dulciuri.

Costurile totale cu organizarea Revelionului se ridică la circa 60.000 de lei, acoperite din bugetul local al Primăriei Cluj-Napoca și din sponsorizări.

În municipiul Brașov, câteva mii de localnici și turiști au petrecut noaptea dintre ani în Piața Sfatului, unde au avut parte de un foc de artificii și un concert cu Dj Project, Anna Lesko și trupa Coco.