CUMPLIT. Femeie în scaunul cu rotile, bătută și trântită la pământ în Cluj! Imagini șocante – FOTO/VIDEO

Publicat: 24 05. 2020, 15:13
Actualizat: 25 05. 2020, 13:30
Poliția municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu, fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

„Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu, fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Sunt derulate verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea împrejurărilor în a avut loc starea conflictuală, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Cluj.

În imagini se vad mai multe persoane care o lovesc pe femeia cu handicap, iar la final un tânăr îi răstoarnă scaunul cu rotile și fuge la o mașină parcată. Autoturismul a demarat, iar trecatorii au ajutat-o pe femeia bătută.

Până în acest moment nu au fost depuse sesizări.

Știre inițială

O femeie imobilizată în scaun cu rotile a fost lovită și aruncată pe trotuar încartierul Mărăști din municipiul Cluj-Napoca, după ce încercase în mai multe rânduri să se apere.

Incidentul a avut loc lângă o stație de autobuz din cartierul Mărăști din Cluj-Napoca.

În imaginile video se poate observa cum se vad mai multe persoane care o lovesc pe femeia cu handicap, iar la final un tânăr îi răstoarnă scaunul cu rotile și fuge la o mașină parcată. Autoturismul a demarat, iar un trecător a ajutat-o pe femeia căzută la pământ, relatează stiridecluj.ro.

Momentan nu se știe de la ce a pornit conflictul dintre cei prezenți.