Dacă ar fi trăit în SUA, Alexandra ar fi avut mult mai multe șanse să supraviețuiască. Cum a acționat o dispeceră din Statele Unite într-un caz care seamănă cu cel din Caracal – VIDEO

Publicat: 30 07. 2019, 16:38

O femeie din statul american Ohio a sunat la numărul de urgență și i-a spus în șoaptă dispecerei tot ce s-a întâmplat. Totul, în timp ce victima era la doar câțiva metri de bărbatul care o ținea captivă. Aceasta a reușit să își dezlege picioarele și să găsească un telefon pentru a cere ajutorul, scrie CNN.

„Mă tem că m-ar putea auzi și m-ar putea prinde”, spune femeia la un moment dat pe înregistrare. Deși era într-o situație disperată, victima a reușit să-și păstreze cumpătul și să-i ofere dispecerului cât mai multe detalii. Totodată, de remarcat este tonul calm al dispecerei care îi explică tot ce trebuie să facă.

Victima îi spune că cel care o sechestrează deține o armă cu electro-șocuri. Polițiștii au ajuns la femeie în mai puțin de 20 de minute.

Oamenii legii au intrat într-o casă abandonată, iar anchetatorii au decalrat că victima a fost răpită pentru a fi ținută captivă și folosită drept sclavă sexuală.

Răpitorul, identificat drept Shawn M. Grate, a fost arestat și a fost acuzat pentru răpire și omor, după ce la fața locului polițitii au mai descoperit și trei cadavre.