„Dacă ăsta care cârâie aici este mustăciosul, eu dau o navetă cu bere! Livache, bro, fă un selfie!” Reacția lui Dragnea după ce a primit acest mesaj pe Facebook

Publicat: 02 05. 2018, 08:22

 La un moment dat, unul dintre cei care au comentat s-a arătat sceptic în privința faptului că liderul PSD este cel care răspunde. 

„Dacă ăsta care cârâie aici este mustăciosul, eu dau o naveta cu bere! Bă, Livache, bro, fă un selfie și fă-mi în ciudă”, a scris el.

La scurt timp, Liviu Dragnea a postat o poză cu el în mașină, cu comentariul: „Cum rămâne cu naveta?”

„Pentru a nu primi critici sau amendă, că scriu mesaje fiind la volan, vreau să vă spun că eu dictez mesajele și Irina le postează. Și acum să vedem cum e traficul prin București”, a adăugat el pentru ca să nu fie criticat că folosește telefonul când e la volan. 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, marți, că a primit multe mesaje de la cei care se întorceau de la mare privind faptul că nu pot plăti taxa de pod la Fetești prin SMS, afirmând că este „inadmisibil” ca într-o zi cu trafic atât de intens să existe probleme cu sistemul de plată.

„Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Fetești prin SMS, deoarece sistemul nu funcționează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, mă întreb și eu, contractul dintre Compania de drumuri (CNAIR) și operatorii de telefonie mobilă nu conține și niște obligații de ambele părți? Cetățenii care nu au nicio vină nu trebuie protejați?”, a scris președintele PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook.

Într-o postare ulterioară, el le-a mulțumit polițiștilor pentru eforturile de fluidizare a traficului. 

„Pe de altă parte, vreau să le mulțumesc agenților de la Poliția Rutieră pentru eforturile deosebite făcute azi pentru fluidizarea traficului. Nu știu cum a fost în alte zone, însă pe drumul dinspre mare spre București se circulă destul de bine, ținand cont de numărul uriaș de mașini. Eu chiar acum intru în București și am facut doar două ore!”, a scris Liviu Dragnea.