„Dacă avea centura, trăia”. Avocata Laura Vicol: Răzvan Ciobanu va fi înmormântat joi

Publicat: 30 04. 2019, 16:29

Avocata Laura Vicol a fost marți la Institutul de Medicină Legală din Constanța. „Am o rugăminte din tot sufletul pe care o adresez tuturor public. Așa cum Dumnezeu l-a iertat și l-a luat la El în Săptămâna Luminată, așa rog pe toată lumea care mai are vreo supărare să-l ierte pe Răzvan, să nu mai vorbească prostii, am auzit o grămadă de prostii la televizor. Nu a fost strangulat, a fost un accident teribil și din cauza asta toată lumea trebuie să poarte centura de siguranță. Dacă avea centura, trăia. (…) Răzvan a avut un ghinion teribil, că nu a purtat centura de siguranță și a murit. A fost un accident. S-a petrecut totul din cauza faptului că nu a avut centura de siguranță”, a declarat Laura Vicol.

Avocata a anunțat că Răzvan Ciobanu va fi înmormântat joi. „Va fi depus la cimitirul Progresul, la capelă. Cine vrea să aprindă o lumânare și să aducă o floare, va fi priveghi timp de două nopți și înmormântarea va fi joi”, a mai spus avocata.

„Nu era trist, nu era nefericit, Răzvan era un om minunat, care râdea tot timpul, era vesel tot timpul. Toți avem depresii, nu cred că e cineva care nu a avut depresii sau nu a fost supărat, eu am avut depresie și asta nu înseamnă că am făcut ceva. Toți suntem oameni. A fost un om bun, așa trebuie să rămână în mintea tuturor, un om bun și un om fericit care nu a supărat pe nimeni, nu a purtat supărare”, a mai declarat Laura Vicol.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, pe DJ 226, în județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.