„Dacă nu pot să-i fiu un tată bun, va muri”. Ce pedeapsă a primit bărbatul care a înjunghiat o româncă și pe bebelușul acesteia în Marea Britanie

Publicat: 21 12. 2019, 11:07

Denis Beytula, cetățean bulgar, și-a înjunghiat băiețelul care dormea și apoi a înjunghiat-o de mai multe ori și pe Andreea Ștefan, 21 de ani, relatează Mirror

Bebelușul a murit după patru zile la spital, în timp ce mama sa a fost rănită grav, dar a reușit să supraviețuiască. Tânăra a apucat să sune la numărul de urgență, iar criminalul a făcut același lucru, recunoscându-și faptele.

Bulgarul mărturisise înaintea nașterii băiețelului: „Dacă nu pot să-i fiu un tată bun, va muri. Eu l-am făcut, eu îl omor”.

Detaliile crimei au ieșit la iveală abia la proces. Bărbatul s-a înfuriat cu ozi înainte, după ce Andreea i-a respins avansurile sexuale.

Procurorul a povestit exact ce s-a întâmplat în ziua crimei: „Întors acasă la amiază, era furios. A luat cuțitul cu care o amenințase cu o seară înainte și i-a spus tinerei că o iubește și că are nevoie doar de zâmbetul ei. A întors cuțitul asupra lui și a vrut să i-l dea ei, spunând: Ok, dacă nu te pot ucide pentru că te iubesc, fă-o tu”.

Agresorul și-a făcut o tăietură superficială pe mână, iar Andreea, speriată de sânge, l-a implorat să se oprească. Bărbatul s-a dus cu cuțitul în dormitor unde dormea fiul său și s-a așezat pe pat. I-a spus româncei să se ducă la baie să-i aducă un pansament pentru rană. Aceasta a refuzat inițial, dar s-a dus când a țipat la ea. Când s-a întors în cameră l-a văzut aplecat deasupra coșulețului bebelușului înjunghiindu-l, potrivit procurorului.

Românca s-a luptat cu el, dar a înjunghiat-o de mai multe ori”.

Criminalul a ieșit apartament și a sunat la poliție. Ofițerii ajunși la fața locului nu au știut că un bebeluș rănit se află acolo și l-au descoperit plângând și sângerând. Fusese înjunghiat de două ori și a fost transportat la spital cu ambulanța aeriană, dar a murit patru zile mai târziu.

Bărbatul a pledat vinovat și a fost condamnat la închisoare pe viață.

„Trebuia să ne iubească și să aibă grijă de noi. Adevărul este că m-am aflat într-o relație abuzivă cu Denis și am fost victima lui”, a mărturisit Andreea la proces.