Dâmbovița: Zece persoane, între care 8 adolescenți care mergeau la școală, rănite într-un accident

Publicat: 25 11. 2013, 15:34
Actualizat: 03 04. 2019, 04:13

Zece persoane au fost rănite, luni după amiază, într-un accident rutier produs în orașul Titu din județul Dâmbovița, opt dintre victime fiind adolescenți cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, care, din primele informații, făceau naveta cu microbuzul la școală.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Poliției Dâmbovița, Alexandra Niculae, accidentul s-a produs pe un drum județean din Titu, unde un microbuz de transport persoane s-a izbit de un cap de pod.

În urma accidentului au fost rănite zece persoane, între care opt adolescenți – cinci fete cu vârste de 15 și 16 ani și trei băieți cu vârste de 15, 16, respectiv 17 ani. Primele informații arată că adolescenții făceau naveta la școală cu microbuzul de persoane.

Mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță Dâmbovița se află la fața locului, iar primele victime au fost duse la punctul de lucru din Titu al Spitalului Județean, a declarat directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță, medicul Dorin Maier. El a precizat că una dintre victime are o fractură de piramidă nazală, iar celelalte au răni care nu le pun viața în pericol.

Potrivit Poliției, două dintre adolescentele rănite vor fi transportate la Spitalul Județean din Târgoviște.