Dâmbovițean căutat pentru o crimă din urmă cu nouă luni, găsit la Târgoviște; complicele, încă liber

Publicat: 08 01. 2015, 20:37

Polițiștii din Târgoviște au depistat, joi, în acest municipiu, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Aninoasa, care este suspectat că împreună cu un alt bărbat ar fi comis o crimă ce a avut loc în luna aprilie a anului trecut. Conform unor surse judiciare, în noaptea de 7 spre 8 aprilie 2014, un bărbat a fost bătut cu un corp dur, după care a fost înjunghiat cu un cuțit, fiind lăsat fără suflare pe un câmp din localitatea Doicești.

Anchetatorii au lucrat timp de câteva luni la acest caz, identificându-i ca principali suspecți pe doi bărbați, unul dintre aceștiafiind bărbatul de 32 de ani din Aninoasa. În urma probelor adunate la dosar, în octombrie anul trecut pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare în lipsă, acesta fiind, totodată, dat în urmărire generală.

Joi, el a fost prins pe raza municipiului Târgoviște, fiind dus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat corespondentului MEDIAFAX că presupusul complice al bărbatului prins joi este în continuare în libertate, el fiind căutat de către polițiști.