Dâmbovițean cercetat pentru viol și incest după ce a întreținut relații sexuale cu fiica sa minoră

Publicat: 04 01. 2013, 19:02
Actualizat: 28 03. 2019, 01:03

Un bărbat de 39 de ani, din comuna dâmbovițeană Vulcana-Pandele, este cercetat pentru viol și incest, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu fiica sa în vârstă de 14 ani, care a rămas însărcinată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Vulcana Pandele s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că minora S.O., de 14 ani, din localitate, este însărcinată, iar în urma verificărilor polițiștii au stabilit că suspectul este chiar tatăl fetei.

„În cursul lunii iunie 2012, tatăl acesteia, numitul S.I., de 39 de ani, a întreținut relații sexuale cu fiica sa, în vârstă de 14 ani, iar polițiștii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și incest, dosarul fiind analizat cu procurorul de caz care va dispune măsuri legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița, subinspector Alexandra Niculae.

Mama fetiței este plecată în străinătate, unde muncește, iar ancheta continuă cu bărbatul în stare de libertate, dosarul fiind instrumentat de către procurorii Parchetului Tribunalului Dâmbovița.