Dan Bittman continuă războiul cu autoritățile: “Nu s-a făcut niciun spital. Suntem praf!” Artistul nu l-a iertat nici pe Florin Câțu

Publicat: 05 11. 2020, 12:08
Actualizat: 05 11. 2020, 12:09
Dan Bittman continuă războiul cu autoritățile: “Nu s-a făcut niciun spital. Suntem praf!” Artistul nu l-a iertat nici pe Florin Câțu

Dan Bittman a declarat că nu este contra purtării măştii de protecție, însă atrage atenția autorităților că nu au făcut nimic concret în ultimele luni, fiind total nemulțumit că nu s-a construit nici măcar un spital dotat cu aparatură medicală de înaltă performanță.  

Solitul trupei Holograf a ținut să precizeze că a respectat cu strictele regulile impuse de autorități de la începutul pandemiei. În schimb, în opinia sa, conducătorii țării nu au știu cum să acționeze, nu am avut un plan bine pus la punct.

În România e foarte ușor să discreditezi pe oricine. Nu sunt împotriva măștii și a niciunei măsuri coerente. Virusul nu te omoară așa… nu e letal. Cred că trebuie sa lămurim lucrurile. Uniunea Europeană e un eșec după părerea mea. Când a fost acum sa închidem, am închis fiecare pentru țara noastră. Sunt un om care a respectat legea. O respect în continuare. Trebuia sa ne zică din prima. Asta e viața voastră. 10 ani așa o ducem. Noi acum suntem în război. Nu avem o listă. Am înnebunit, am început să facem măști abia după o lună de zile”, a precizat artistul.

Dan Bittman: “Din miliardele promise de Cîțu…”

În continuare, Dan Bittman acuză autoritățile că nu au fost capabile să ajute populația de la debutul pandemiei, din moment ce nu s-a construit nicio unitate medicale din martie și până acum.

La bani e cea mai mare problemă. Din miliardele promise de Cîţu și președinte nu s-a făcut niciun spital. Ce ne-a oprit o vară întreagă să facem ceva? Mai e o chestie. Toată treaba e fluidă. Lucrurile se schimbă de la oră la oră. Suntem praf, asta știam. Mă uit la oamenii care au ochelarii aburiți. Acolo e clar, când se aburesc ochelarii. Pe acolo iese covidul. Covidul nu stă la 1 metru jumate, covidul e în aer”, a mai spus Dan Bittman.