Dan crede că Iohannis „a avut o supărare” și îi dă un sfat lui Dăncilă. Planul de dus până la capăt „cu orice risc”

Publicat: 28 04. 2018, 15:28

Carmen Dan a fost întrebată, sâmbătă, în stațiunea Mamaia, în timpul unei vizite de lucru, cum comentează declarația președintelui Klaus Iohannis, care a spus că nu mai are încredere în premierul Viorica Dăncilă. Ministrul de Interne a răspuns că obiectivul Executivului este să pună în aplicare a programul de guvernare „cu orice risc”.

„Domnul președinte a avut o supărare, toată lumea a constatat lucrul acesta. Ce vreau să vă asigur este că primul ministru, dar și Guvernul, pentru că, până la urmă, au obiectiv major să punem în aplicare, cu orice risc, programul de guvernare. Întotdeauna a avut deschidere și și-a dorit (Viorica Dăncilă – n.r.) ca între Guvern și Administrația Prezidențială să existe o colaborare instituțională. Nu vorbim de oameni, vorbim de instituții și nu cred că ar trebui să uităm aspectul acesta”, a declarat Carmen Dan.

Întrebată direct dacă premierul ar trebui să-și dea demisia, ministrul de Interne a răspuns: „Bineînțeles că nu”.

Carmen Dan, s-a aflat, sâmbătă, într-o vizită de lucru în județul Constanța în vederea evaluării gradului de pregătire a structurilor MAI pentru asigurarea climatului de ordine publică și a intervenției în situații de urgență pe timpul minivacanței de 1 Mai și a sezonului estival.